Kartläggaren: Nu enklare och snabbare lärarmodul!

2017-12-11

Ny lärarmodul för Kartläggaren lanserad!

Vi är mycket glada att kunna berätta att den nya lärarmodulen nu är på plats i Kartläggaren!

Lärarmodulen kan köras med alla moderna webbläsare, vilket innebär att tilläggsprogrammet Silverlight INTE längre behöver laddas ner!  Lärarmodulen är nu helt plattformsoberoende och fungerar lika bra på din dator, surfplatta eller chromebook.

Som lärare loggar du in som vanligt med din e-post och ditt lösenord. 

 

Den nya lärarmodulen har ett modernt gränssnitt som ger ett mer intuitivt flöde i användandet av de olika funktionerna och analysverktygen. Den uppdaterade lärarmodulen går också  betydligt snabbare och enklare att använda än tidigare version för alla viktiga funktioner i Kartläggaren som t ex att skapa prov, låsa upp avbrutet prov, ändra datum på prov och sätta upp eftertest.

Hjälp att komma igång?

Välkommen att delta i någon av våra kostnadsfria "Kom-igång" webbutbildning på onsdagar kl.15 där går vi igenom de olika funktionerna i den nya lärarmodulen och du kan ställa dina frågor direkt till oss. Hitta datum och anmäl dig under fliken "UTBILDNINGAR OCH EVENEMANG".

Om Jessica Crona:
Jag är legitimerad lärare och har undervisat elever på alla nivåer inom grundskolan i ca.12 år och har även arbetat som speciallärare.

2012 grundade jag och min man Mystudyweb Sweden AB och idag driver vi företaget på heltid. 

Jag brinner för skolutveckling och hoppas att denna blogg kan inspirera till en mer digital undervisning!