föreläsning - Det finns inga omöjliga skolor!

Varmt välkommen till föreläsningen ”Det finns inga omöjliga skolor” - Om att vända en skola från kaos till framgång!

I februari 2019 klev Lillemor och Susanne in på Storvretskolan i Botkyrka, den första skolan som Skolinspektionen ”tagit över” på grund av stora brister som funnits över lång tid. I media beskrevs en skola i kaos där där eleverna hade tagit över makten och förstörde undervisningen med spring och stök i de kala korridorerna. Under Lillemor och Susannes ledning har Storvretskolan i Botkyrka nu genomgått en förändring som ingen trodde var möjlig på bara sju månader.

Torsdag 13 februari kl.16.30, Nybrogatan 34, Stockholm

Läs mer och anmäl dig HÄR.

ONLINEutbildning - KARTLÄGGAREN & mystudyweb

Välkommen till vår kostnadsfria "kom-i-gång" webbutbildning  (45 min) för dig som är administratör eller lärare. Missa inte denna möjlighet att snabbt och enkelt komma igång och använda Kartläggaren och mystudyweb. Utbildningen innehåller följande: "Skapa och administrera användare, upprätta och administrera prov, elevinloggning och återaktivering av prov,analys av elevresultat och IAPer, export av IAP till mystudyweb, följa upp elevernas arbete med IAP, skapa uppdrag samt frågestund."

BOKA TID HÄR: support@mystudyweb.com

Onlinedemo - PASS

Välkommen till en kostnadsfri webbdemo (45 min) för dig som är skolledare,specialpedagog, lärare eller annan personal på skolan som arbetar med elevhälsa. Missa inte denna möjlighet att snabbt och enkelt komma igång och använda PASS. Utbildningen innehåller följande: Vad är PASS? Hur fungerar PASS? Hur används PASS data och rapporter?

NÄR : kl. 15 .30- 16.30  den 3, 5, 9 och 11 december 2019 och 13, 15, 21, 23, 27 och 29 januari 2020.

VÄLJ DATUM OCH ANMÄL DIG HÄR.

Inspirationskvällar - Göteborg, MALMÖ och stockholm

Varmt välkommen till våra kostnadsfria inspirationskvällar där du lär dig mer om våra produkter. För speciallärare, specialpedagoger, skolledare och lärare i åk 4-9 och år 1 på gymnasiet.

INGA AKTUELLA DATUM

Mässor 2020

Nordiska Skolledarkongressen 17-18 mars, Göteborg

Göteborgs Regionen (GR) Läromedelsmässa 28-29 april, Göteborg

Skräddarsydda demos och utbildningar

Kontakta oss på info@mystudyweb.com ifall ni vill boka en kostnadsfri webbdemo eller fysisk utbildning på er skola så återkommer vi med förslag och offert.