ONLINEutbildning - KARTLÄGGAREN & mystudyweb

Välkommen till vår populära "kom-i-gång" webbutbildning för dig som är administratör eller lärare. Missa inte denna möjlighet att snabbt och enkelt komma igång och använda Kartläggaren och mystudyweb. Utbildningen innehåller följande: "Skapa och administrera användare, upprätta och administrera prov, elevinloggning och återaktivering av prov,analys av elevresultat och IAPer, export av IAP till mystudyweb, följa upp elevernas arbete med IAP, skapa uppdrag samt frågestund."

Tid: 15.30-16.30

Datum: Varje måndag och onsdag, med start den 12/8

ANMÄL DIG HÄR

Onlinedemo - PASS

Välkommen till vår  webbutbildning (45 min) för dig som är skolledare,specialpedagog, lärare eller annan personal på skolan som arbetar med elevhälsa. Missa inte denna möjlighet att snabbt och enkelt komma igång och använda PASS. Utbildningen innehåller följande: Vad är PASS? Hur fungerar PASS? Hur används PASS data och rapporter?

Tid: Kl. 15.30-16.15

Datum: Tisdag 17 september , 24 september

VÄLJ DATUM OCH ANMÄL DIG HÄR.

Inspirationskvällar - Göteborg, MALMÖ och stockholm

Varmt välkommen till våra kostnadsfria inspirationskvällar där du lär dig mer om våra produkter. För speciallärare, specialpedagoger, skolledare och lärare i åk 4-9 och år 1 på gymnasiet.

INGA AKTUELLA DATUM

Mässor Höst-2019

Skolkuratorsdagarna 7-8 oktober 2019, Karlstad

Skräddarsydda demos och utbildningar

Kontakta oss på info@mystudyweb.com ifall ni vill boka en kostnadsfri webbdemo eller fysisk utbildning på er skola så återkommer vi med förslag och offert.