ONLINEutbildning - KARTLÄGGAREN & mystudyweb

Välkommen till vår kostnadsfria "kom-i-gång" webbutbildning  (45 min) för dig som är administratör eller lärare. Missa inte denna möjlighet att snabbt och enkelt komma igång och använda Kartläggaren och mystudyweb. Utbildningen innehåller följande: "Skapa och administrera användare, upprätta och administrera prov, elevinloggning och återaktivering av prov,analys av elevresultat och IAPer, export av IAP till mystudyweb, följa upp elevernas arbete med IAP, skapa uppdrag samt frågestund."

BOKA TID HÄR: support@mystudyweb.com

Onlinedemo - PASS

Välkommen till en kostnadsfri webbdemo (45 min) för dig som är skolledare,specialpedagog, lärare eller annan personal på skolan som arbetar med elevhälsa. Missa inte denna möjlighet att snabbt och enkelt komma igång och använda PASS. Utbildningen innehåller följande: Vad är PASS? Hur fungerar PASS? Hur används PASS data och rapporter?

NÄR : kl. 15 .30- 16.30 den 12, 14, 18 och 20 november 2019

VÄLJ DATUM OCH ANMÄL DIG HÄR.

Inspirationskvällar - Göteborg, MALMÖ och stockholm

Varmt välkommen till våra kostnadsfria inspirationskvällar där du lär dig mer om våra produkter. För speciallärare, specialpedagoger, skolledare och lärare i åk 4-9 och år 1 på gymnasiet.

INGA AKTUELLA DATUM

Mässor 2019-2020

Skolkuratorsdagarna 7-8 oktober 2019, Karlstad

Nordiska Skolledarkongressen 17-18 mars, Göteborg

Göteborgs Regionen (GR) Läromedelsmässa 28-29 april, Göteborg

Skräddarsydda demos och utbildningar

Kontakta oss på info@mystudyweb.com ifall ni vill boka en kostnadsfri webbdemo eller fysisk utbildning på er skola så återkommer vi med förslag och offert.