ONLINEutbildning - KARTLÄGGAREN & mystudyweb

Välkommen till vår populära "kom-i-gång" webbutbildning för dig som är administratör eller lärare. Missa inte denna möjlighet att snabbt och enkelt komma igång och använda Kartläggaren och mystudyweb. Utbildningen innehåller följande: "Skapa och administrera användare, upprätta och administrera prov, elevinloggning och återaktivering av prov,analys av elevresultat och IAPer, export av IAP till mystudyweb, följa upp elevernas arbete med IAP, skapa uppdrag samt frågestund."

Tid: 15.30-16.30

Datum: Varje måndag och onsdag, med start den 12/8

ANMÄL DIG HÄR

Inspirationskvällar - Göteborg,malmö,stockholm

Varmt välkommen till våra kostnadsfria inspirationskvällar där du lär dig mer om Kartläggaren. För speciallärare, specialpedagoger, skolledare och lärare i åk 4-9 och år 1 på gymnasiet

Specialpedagoger ifrån grundskolan/gymnasiet berättar om sitt arbete med digital kartläggning och Jessica Crona från mystudwyeb presenterar kartlaggaren.se Kvällen är kostnadsfri. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande. Om platsen ej avbokas, debiteras skolan 295 kr per deltagare i administrationsavgift.

Vi bjuder på kaffe och fikabröd.

Läs mer och anmäl dig under respektive ort nedan:

27/8 GÖTEBORG , Centralhuset Konferens

29/8 MALMÖ, Malmö Börshus

3/9 STOCKHOLM , Nybrogatan 34

Inspirationskväll - PASS: stockholm 19/9

Varmt välkommen till en workshop om digitala elevenkäten PASS (Pupil Attitudes to Self and School) som ger skolan en heltäckande bild av varje elevs attityd till sig själv och skolan. För kuratorer, skolledare och övrig personal som arbetar med elevhälsa på grundskolan och gymnasiet.

Kvällens innehåll:

  • Hur kan PASS hjälpa skolan att tidigare upptäcka elever med utmanande beteende, som är emotionellt utsatta eller med risk för psyksisk ohälsa.
  • Hur kan PASS hjälpa skolan att reagera på förbättringsbehov som identifierats av eleverna
  • Hur kan skolan använda PASS som objektivt verktyg för gemensam problemlösning kring eleven, samarbete med föräldrar,  och andra externa parter som stöder eleverna.

Jessica Crona från mystudwyeb presenterar PASS. Vi bjuder på kaffe och fikabröd.

Kvällen är kostnadsfri. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande. Om platsen ej avbokas, debiteras skolan 295 kr per deltagare i administrationsavgift.

ANMÄL DIG HÄR

Onlinedemo - PASS

Välkommen till vår  webbutbildning (45 min) för dig som är skolledare,specialpedagog, lärare eller annan personal på skolan som arbetar med elevhälsa. Missa inte denna möjlighet att snabbt och enkelt komma igång och använda PASS. Utbildningen innehåller följande: Vad är PASS? Hur fungerar PASS? Hur används PASS data och rapporter?

Tid: Kl. 15.30-16.15

Datum: Tisdag 17 september , 24 september

VÄLJ DATUM OCH ANMÄL DIG HÄR.

Mässor Höst-2019

Skolkuratorsdagarna 7-8 oktober 2019, Karlstad

Skräddarsydda demos och utbildningar

Kontakta oss på info@mystudyweb.com ifall ni vill boka en kostnadsfri webbdemo eller fysisk utbildning på er skola så återkommer vi med förslag och offert.