ONLINEutbildning - KARTLÄGGAREN & mystudyweb

Välkommen till vår populära "kom-i-gång" webbutbildning för dig som är administratör eller lärare. Missa inte denna möjlighet att snabbt och enkelt komma igång och använda Kartläggaren och mystudyweb. Utbildningen innehåller följande: "Skapa och administrera användare, upprätta och administrera prov, elevinloggning och återaktivering av prov,analys av elevresultat och IAPer, export av IAP till mystudyweb, följa upp elevernas arbete med IAP, skapa uppdrag samt frågestund."

Tid: 15.30-16.30

Datum: Varje måndag och onsdag, med start den 12/8

ANMÄL DIG HÄR

Inspirationskvällar - Göteborg,malmö,stockholm

Varmt välkommen till våra kostnadsfria inspirationskvällar där du lär dig mer om Kartläggaren. För speciallärare, specialpedagoger, skolledare och lärare i åk 4-9 och år 1 på gymnasiet

Specialpedagoger ifrån grundskolan/gymnasiet berättar om sitt arbete med digital kartläggning och Jessica Crona från mystudwyeb presenterar kartlaggaren.se Kvällen är kostnadsfri. Begränsat antal platser. Anmälan är bindande. Om platsen ej avbokas, debiteras skolan 295 kr per deltagare i administrationsavgift.

Vi bjuder på kaffe och fikabröd.

Läs mer och anmäl dig under respektive ort nedan:

27/8 GÖTEBORG , Centralhuset Konferens

29/8 MALMÖ, Malmö Börshus

3/9 STOCKHOLM , Nybrogatan 34

Onlinedemo - PASS

Välkommen till vår  webbutbildning (45 min) för dig som är skolledare,specialpedagog, lärare eller annan personal på skolan som arbetar med elevhälsa. Missa inte denna möjlighet att snabbt och enkelt komma igång och använda PASS. Utbildningen innehåller följande: Vad är PASS? Hur fungerar PASS? Hur används PASS data och rapporter?

Tid: Kl. 15.30-16.15

Datum: Tis 11 juni

VÄLJ DATUM OCH ANMÄL DIG HÄR.

ONLINEDEMO - Kartläggaren

Välkommen till vår webbdemo av Kartläggaren och Pluspaketet /mystudyweb för dig som är lärare eller specialpedagog i åk.4-9 och gymnasiet. Utbildningen innehåller följande: Vad är Kartläggaren och hur gör man? Analys av elevresultat och hur följa upp elevernas vidare arbete efter genomförd kartläggning?

Tid: Kl. 15.30-16.15

Datum: Ons 12 juni

ANMÄL DIG HÄR.

Mässor Höst-2019

Skolkuratorsdagarna 7-8 oktober 2019, Karlstad

Skräddarsydda demos och utbildningar

Kontakta oss på info@mystudyweb.com ifall ni vill boka en kostnadsfri webbdemo eller fysisk utbildning på er skola så återkommer vi med förslag och offert.