mystudyweb blogg

Plattformsoberoende lärarmodul för Kartläggaren lanserad (beta version)

September 8, 2017

Nu är den nya lärarmodulen lanserad och knapp för inloggning finns längst ned på Kartläggaren. Den första versionen är en så kallad betaversion och mindre förändringar och förbättringar kommer att göras löpande. Den nya lärarmodulen fungerar på alla datorer, surfplattor och webbläsare.

Vi rekommenderar att endast de lärare som inte kan använda den gamla lärarmodulen använder den nya lärarmodulen inledningsvis.

Användargränssnittet har förändrats i den nya lärarmodulen och det ser annorlunda ut när du har loggat in. Inga större förändringar av den grundläggande funktionaliteten har skett och alla grundfunktioner fungerar på samma sätt som tidigare. Elevtesterna är oförändrade.

Grundläggande hjälpartiklar för den nya lärarmodulen finns tillgängliga i Kartläggarens supportcenter.

Ses vi på SETT?

April 24, 2017

För femte året i rad är vi med på SETT mässan i Stockholm, 3-5 maj. Välkommen förbi vår monter K:24 eller boka ett personligt möte: info@mystudyweb.com Hoppas vi ses! Jessica & Mathias

Vårens nyheter

March 29, 2017

Nu är våren snart här och på mystudyweb och Kartläggaren händer det mycket nytt! NY HEMSIDA lanserades för några veckor sedan och där hittar ni bland annat utökad information om våra produkter, möjlighet att beställa … Continue reading Vårens nyheter

Om Jessica Crona:
Jag är legitimerad lärare och har undervisat elever på alla nivåer inom grundskolan i ca.12 år och har även arbetat som speciallärare.

2012 grundade jag och min man Mystudyweb Sweden AB och idag driver vi företaget på heltid. 

Jag brinner för skolutveckling och hoppas att denna blogg kan inspirera till en mer digital undervisning!